O minunatie...consistenta si sanatoasa ;)
Spalam toate legumele si le taiem:morcovii,dovleceii si ardeii ii taiem feliute,vanata cubulete si rosiile in 4.
Punem o oala cu apa sarata pe foc pentru paste.
Punem usturoiul intreg in tigaie impreuna cu uleiul si il lasam sa se rumeneasca putin,apoi il scoatem si punem morcovul,ardeiul,vanata si dovlecelul,pe care le lasam sa se inmoaie usor,apoi punem ciupercile si rosiile si un polonic de apa fierbinte.
Potrivim de sare si piper,punem busuioc tocat si lasam la foc mic.
Cand apa fierbe punem spaghetele si le lasam sa fiarba 1 minut mai putin decat timpul indicat pe punga,dupa care scurgem spaghetele si le punem in tigaia cu legume.
Lasam sa se amestece aromele ,apoi dam deoparte si servim.
1
daca doriti varianta de "dulce" cand puneti spaghetele peste legume adaugati si parmezan ras.