Reteta e simpla insa tot secretul , acum va spun si secrete, este usturoiul si uleiul de masline.
Eu tai rondele subtiri cativa catei de usturoi si ii pun impreuna cu cateva linguri bune de ulei de masline la macerat pentru cateva ore la frigider, astfel uleiul va fi aromatizat.
Ca fructe de mare eu am folosit un cocktail, insa am pus ceva mai multi baby shrimp ( creveti micuti) pentru ca ne plac mult.
Se pun la fiert pastele in apa clocotita cu sare conform indicatiilor de pe punga, insa sa aveti grija la timpul indicat pentru ca pastele fierte prea mult nu sunt foarte bune.
Fructele de mare nu necesita fierbere asa ca in timp ce fierb pastele punem in tigaie uleiul de masline impreuna cu usturoiul si atunci cand se incalzeste uleiul adaugam fructele de mare si le calim pentru cateva minute in uleiul cu usturoi.
La sfarsit adaugam putina sare si putin piper pentru gust.
Cand pastele sunt fierte le adaugam in tigaie peste fructele de mare, amestecam bine si GATA.
Ce simplu a fost, si ce gustos!