Spaghete cu chorizo

de RoXx in Spaghete, 23 Mar 2014 | 6709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghete
  • 100 gr carnat chorizo
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 3-4 ciuperci
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml suc de rosii
  • oregano
  • busuioc
  • usturoi granulat
  • sare, piper
  • 50 gr parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu chorizo:

Ceapa se curata si se taie marunt . Ardeiul se taie cubulete. Carnatul se curata de pielita si se taie rondele apoi in jumatate . Ciupercile se taie fasii . Intr-o oala cu apa clocotita si multa sare ( cam o lingura ) se pun spaghetele si se fierb conform timpului acordat pe ambalaj. Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul si ceapa si se lasa 1 min . Peste se adauga ardeiul si ciupercile, se lasa 1-2 min apoi se pun si bucatile de carnat.

Se pune sucul de rosii,condimentele ( cantitate dupa gust) , se asezoneaza si se lasa la foc mic. Cand spaghetele sunt al dente , se iau din oala si se pun peste sos. Se amesteca bine totul si se mai lasa 2-3 min. Se servesc cu parmezan ras deasupra. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete in sos cremos cu varza de Bruxelles si carnati