Cuvantul care descrie aceasta reteta cel mai bine este "Divin".
Puneti carnea tocata intr-un castron mai mare apoi adaugati oul, jumatate din ceapa tocata marunt, un praf de sare si piper si jumatae din patrunjelul tocat. Amestecati bine.
Formati chiftelele in bile de marime potrivita si rostogoliti-le prin faina. Puneti pe foc o tigaie cu ulei cat sa copere chiftelele si prajiti-le pana devin aurii.
Coaceti ardeiul direct pe flacara de aragaz, lasati sa se raceasca si curatati de coaja.
Dati morcovul prin razuitoarea mare, tocati marunt restul de ceapa si taiati ardeiul copt. Calitile in putin ulei.
Cand legumele s-au calit dati rosiile printr-o sita sa eliminati semintele si cojile si lasati sa dea in clocot.
Puneti chiftelele prajite in sosul de rosii si amestecati bine. Lasati sa fiarba la foc mic inca 10 minute.
La final adaugati restul din patrunjelul tocat marunt si serviti peste spaghetele preparate conform instructiunilor de pe pachet.
POFTA BUNA!!!