Pieptul de pui il spalam si il dam prin masina de tocat. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam. Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam in doua-trei ape, apoi le taiem maruntel.
Intr-un vas punem uleiul la incins . Adaugam ceapa si o lasam sa se inmoaie 2-3 minute.Punem mai apoi carnea si ciupercile. Le mai lasam si acestea 3-4 minute, apoi adaugam o canita de apa si vinul. Acoperim cratita si lasam sa scada la foc potrivit. Rosiile te facem cubulete si le punem mai spre final. Condimentam dupa gust cu sare si piper, dar nu uitam sa punem si busuiocul.
Mai lasam sa dea cateva clocote si gata sosul cu carne. Intr-o oala punem apa cu un praf de sare si untul la fiert. Cand da in clocot punem pastele. Le lasam sa fiarba 10-12 minute, apoi le scurgem de apa.
Pastele fie le punem peste sos si le amestecam, fie punem pe farfurie intai paste,iar peste sos. Deasupra radem putin cascaval si presaram patrunjel verde tocat.
Sa aveti pofta!