Spaghete cu carne de porc

de zaharia_mihaela2005 in Spaghete, 29 Dec 2010 | 27136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate pachet de spaghete
  • 1 kg carne de porc fara os
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu carne de porc:

Se fierb spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor dupa pachet.                      

Se curata ceapa , se taie marunt si se pune la prajit in putin ulei , apoi se adauga usturoiul si carnea de porc taiata cubulete. Se prajeste putin apoi se adauga apa si se lasa la fiert pana se fragezeste carnea apoi se adauga sucul de rosii , se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa 10 min la foc mic.

Dupa ce s-au fiert spaghetele se scurg de apa si se adauga peste carnea de porc  si se amesteca apoi se presara patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă italiana