Spaghete cu branza (la cuptor)

de Alina26 in Spaghete, 7 Iul 2014 | 19494 vizualizari

 

Am primit o cantitate mai mare de cas,si demult vroiam sa fac spaghete cu branza cum facea mama cand eram mica."Un dulce" a copilariei....

 

INGREDIENTE

  • -500 g spaghete
  • -500 g cas proaspat
  • -3 oua
  • -100 g zahar
  • -1 esenta de vanilie
  • -200 g smantana
  • -ulei pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu branza (la cuptor):

1.Am fiert spaghetele dupa instructiunile de pe anbalaj.Apoi le-am clatit cu apa rece si le-am lasat la scurs.

2.Am dat pe razatoarea mare casul.

3.Am pus intr-un bol casul cu zaharul,smantana,oua,esenta de vanilie si smantana si am mestecat bine.

4.Am incins cuptorul la 200°.Am uns tava de aragaz cu putin ulei.

5,Am pus spaghetele si am mestecat.Am pus compozitia in tava presand usor cu o spatula si am dat la cuptor pentru 20-25 de minute.

Calde sau reci...o bunatate....!!! Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Puteti pune zahar mai mult daca va place mai dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu branza (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu kaizer şi legume la cuptor