Spaghete carbonara, reţetă italiana

de ccrisstiana in Spaghete, 12 Iul 2012 | 6584 vizualizari

 

Spaghete carbonara, reţetă italiana

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • bacon
  • 4 galbenusuri
  • 100 g parmezan+50 g pentru presarat deasupra
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete carbonara, reţetă italiana:

Spaghete carbonara, reţetă italiana

Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se taie baconul cubulete si se caleste in ulei de masline. Se scoate pe un servet absorbant, iar apoi se pune usturoiul la calit. Dupa ce acesta s-a calit se adauga baconul.

Se amesteca galbenusurile cu parmezanul si condimentele.

Dupa ce au fiert spaghetele se adauga peste baconul si usturoiul din tigaie. Se toarna sosul din galbenusuri peste spaghete si se amesteca energic pana ce sosul le imbraca (daca nu se amesteca suficient de bine exista riscul sa se faca omleta:)) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete carbonara, reţetă italiana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti a la trapanese