Spaghete bolognese

de corina241 in Spaghete, 16 Ian 2011 | 7794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de spaghete
  • 500g carne tocata amestec
  • 2 linguri pasta de tomate
  • oregano
  • cimbru
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete bolognese:

Intr-o craticioara punem 2 litri de apa cu sare si o lingura de ulei.

Cand apa este clocotita punem spaghetele intregi si le fierbem 10 minute.

Scoase din oala,scurse de apa si apoi trecute printr-un jet de apa rece,vor fi puse intr-un castron adanc pana cand sosul este gata.

Sosul:Carnea tocata o calim bine in putin ulei,o presaram cu sare si piper,stingem cu o cana de apa in care am dizolvat pasta de tomate si lasam sa fiarba pana se leaga un sos subtire.Cimbru si oregano maruntit le adaugam in timpul fierberii,iar cand totul este gata punem si usturoiul tocat marunt.

Servim pastele impreuna cu sosul atat cat sunt calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete Bolognese