Spaghete alla putanesca

de Micutza Luana in Spaghete, 11 Apr 2014 | 4852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spaghete
  • 2 lg ulei ( uleiul din care luam anschoa )
  • 2 catei de usturoi
  • 8 fileuri de anschoa
  • o rosie
  • masline
  • sare piper
  • o lingura de capere
  • un adrei iute (eu nu am pus pt ca nu mananc iute deloc )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete alla putanesca:

Se pune apa la fiert pentru paste cu sare. 

Cand a dat in fiert se pun spaghetele si fierb al dente .

Se strecoara si se lasa deoparte .

Intre timp intr-o tigaie punem rosia taiata cubulete , fileurile de anschoa , masline (fara samburi) usturoiul la calit in putin ulei .

Lasam sa se omogenizeze 5 minute dupa care adaugam si caperele.

Adaugam si pastele si lasam 2 minute  pe foc dupa care se servesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete alla putanesca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Micutza Luana 1

11.04.2014, 14:10

cleme adevaru e ca nici pe mine nu m-au incantat dar iubi ma to batut la cap data viitoare sa faca foamnea

simonacallas 1

11.04.2014, 14:25

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 16:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu telemea