Souvlaki de pui

de mihaelaradu in Pui, 21 Ian 2011 | 7363 vizualizari

 

Perfect pentru o petrecere sau o cina cu multi, multi invitati :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kp piept de pui (fara piele)
  • 3 ardei colorati :) , unul rosu, unul verde, unul galben
  • 2 cepe rosii
  • 1/2 kg ciuperci champignon
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare 
  • piper
  • betisoare cu o lungime de cca 10 cm pt frigarui (in Carrefour se gasesc la raionul cu scobitori)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Souvlaki de pui:

1. Taiem pieptul de pui cubulete.

2. Ardeii ii feliem si cepele le crapam in 4 bucatii si le desfacem fasii. Ciupercile le lasam intregi (cand vom aseza carnea pe betisoare, daca ciupercile nu sunt de ajuns, le putem taia in jumatate)

3. Asezam totul intr-un bol, turnam uleiul si potrivim de sare si piper. Lasam la macerat cel putin 1 ora.

4. Pe cate un betisor asezam 1 bucata carne, 1 felie ceapa, 1 bucata ardei, 1 ciuperca, iarasi 1 bucata carne, ardei, ceapa, ciuperca (alternati ordinea pt a avea un aspect frumos)

5. Frigaruile se aseaza in tava de la aragaz. Se introduc la cuptorul preincalzit si se tin la foc mediu cca 30 min. Se intorc din cand in cand pentru a se rumeni.

Se servesc cu cartofi prajiti si salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Souvlaki de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pulpe de pui si ciuperci