Souvlaki de pui

de mihaelaradu in Pui, 21 Ian 2011 | 6926 vizualizari

 

Perfect pentru o petrecere sau o cina cu multi, multi invitati :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kp piept de pui (fara piele)
  • 3 ardei colorati :) , unul rosu, unul verde, unul galben
  • 2 cepe rosii
  • 1/2 kg ciuperci champignon
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare 
  • piper
  • betisoare cu o lungime de cca 10 cm pt frigarui (in Carrefour se gasesc la raionul cu scobitori)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Souvlaki de pui:

1. Taiem pieptul de pui cubulete.

2. Ardeii ii feliem si cepele le crapam in 4 bucatii si le desfacem fasii. Ciupercile le lasam intregi (cand vom aseza carnea pe betisoare, daca ciupercile nu sunt de ajuns, le putem taia in jumatate)

3. Asezam totul intr-un bol, turnam uleiul si potrivim de sare si piper. Lasam la macerat cel putin 1 ora.

4. Pe cate un betisor asezam 1 bucata carne, 1 felie ceapa, 1 bucata ardei, 1 ciuperca, iarasi 1 bucata carne, ardei, ceapa, ciuperca (alternati ordinea pt a avea un aspect frumos)

5. Frigaruile se aseaza in tava de la aragaz. Se introduc la cuptorul preincalzit si se tin la foc mediu cca 30 min. Se intorc din cand in cand pentru a se rumeni.

Se servesc cu cartofi prajiti si salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Souvlaki de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume