Perfect pentru o petrecere sau o cina cu multi, multi invitati :)
1. Taiem pieptul de pui cubulete.
2. Ardeii ii feliem si cepele le crapam in 4 bucatii si le desfacem fasii. Ciupercile le lasam intregi (cand vom aseza carnea pe betisoare, daca ciupercile nu sunt de ajuns, le putem taia in jumatate)
3. Asezam totul intr-un bol, turnam uleiul si potrivim de sare si piper. Lasam la macerat cel putin 1 ora.
4. Pe cate un betisor asezam 1 bucata carne, 1 felie ceapa, 1 bucata ardei, 1 ciuperca, iarasi 1 bucata carne, ardei, ceapa, ciuperca (alternati ordinea pt a avea un aspect frumos)
5. Frigaruile se aseaza in tava de la aragaz. Se introduc la cuptorul preincalzit si se tin la foc mediu cca 30 min. Se intorc din cand in cand pentru a se rumeni.
Se servesc cu cartofi prajiti si salata