Soufle de spanac

de susu in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2013 | 3434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr spanac prasopat
  • 1 lingura faina
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr smantana fermentata
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soufle de spanac:

Galbenusurile se amesteca impreuna cu smantana si condimentele. Spanacul bine spalat se freaca cu sare dupa care se amesteca cu amestecul de galbenusuri si cascavalul ras mare. Adaugam faina si albusurile batute spuma. Turnam compozitia in forme unse si tapetate. Dam la cuptorul incalzit pentru aproximativ 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Soufle de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

simona72 1

22.05.2013, 21:52

Tare bun, imi place spanacul!!!!

babi5 1

03.06.2013, 15:22

epurasha2bb 1

20.06.2013, 20:18

preferatul meu spanacul si in combinatie cu branza e cel mai bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti in staniol