Sote de pui cu legume si sos agridulce

de adelina_ktza in Pui, 17 Aug 2013 | 3641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe de pui dezosate
  • 2 ardei capia
  • 2 morcovi
  • O mana de pastai verzi
  • O ceapa
  • Sare si piper dupa gust
  • Ingrediente sos
  • 3 linguri otet balsamic
  • 2 linguri de zahar
  • 4 linguri ketchup
  • 3 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de pui cu legume si sos agridulce:

Se taie pulpele si legumele fideluta. Intr-o tigaie se pune la incins 3 linguri de ulei si se adauga pulpele si morcovii, se lasa 10 min dupa care se adauga si padtaile si ardeii se mai lasa 10 min si se adauga si ceapa, sare si piper dupa gust, dupa care mai lasa 15 min la foc potrivit si gata sote-ul!

SOSUL AGRIDULCE: intr-o craticioara punem toate ingredientele enumerate mai sus  si punem la foc potrivit  timp de 5 -10 min pana da in clocot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pui cu legume si sos agridulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de pui cu ciuperci