Sosul la aripioare

de anisoara in Sosuri, 20 Aug 2010 | 7255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de maioneza provansal, putin acrisoara
  • 50 gr de ketciup clasic, putin iute
  • 3 felii de lamaie - sucul
  • 3 catei de usturoi pisat
  • un praf de piper negru macinat
  • un varf de cutit  de mustar iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sosul la aripioare:

Gustul adevarat  care vi-l propun, se obtine din ingredientele enumerate. Daca veti folosi alt fel de maioneza, sau ketchup ,veti primi alt gust. Printre altele , gustul maionezei preparate in conditii de casa  se poate folosi, pentru ca ea va da gustul adevarat a acestui sos.

Toate ingredientele se amesteca intre ele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sosul la aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Maioneza rapida