Sos Tzatziki

de Ramonaky in Sosuri, 22 Iun 2010 | 5006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete
  • 4 catei de usturoi
  • 1 iaurt
  • 1 lingura de ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Tzatziki:

Castravetele se curata de coaja,se spala si se da pe razatoare.Se presara sare si se lasa 30 min sa iasa zeama din el.

Usturoiul se curata,se zdrobeste si se amesteca cu putina sare si cu lingura de ulei.

Se stoarce castravetele si se amesteca cu iaurtul si usturoiul.Se potriveste de sare.

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti adauga si putin marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

mena29 1

25.06.2010, 19:26

e tare bun,si eu fac tot asa

Corinuta 1

26.06.2010, 13:59

Bunica, aia din grecia fac sosul asta cu branza feta de la "mama lor" si cu frunze de menta...plus ca pun si smantana...am incercat si eu o data, dar parca tot mai bun am mancat la greci asta e!
Oricum, e sosul meu preferat, asa ca : bravo Ramo si 5 furci!!!

Ramonaky 1

26.06.2010, 16:23

corina,mena ms si mie imi place tare mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos rapid de rosii