Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida)

de vero_closca in Sosuri, 17 Sep 2010 | 12651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ou
  • 1 galbenus
  • 100 ml ulei
  • 100g smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 1/2 lingurita zahar pudra
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 castravecior murat
  • sare
  • chilli(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida):

fierbi oul tare, mixezi galbenusul fiert cu cel crud si mustarul.

torni cate putin ulei si mixezi pana il incorporezi pe tot.

la sfarsit adaugi zeama de lamaie, zaharul, castraveciorul ras fin (eu l-am taiat cubulete),sare ,piper si chilli dupa gust.

sevesti cu conopida pane sau...cu ce vrei tu!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]