Sos spaniol

de cristeena20 in Pt. peste, 2 Mai 2014 | 8775 vizualizari

 

Acest sos il folosesc de obicei la pestele la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 1 legatura mica de coriandru verde / sau patrunjel verde
  • ulei de masline, sare, piper, boia de ardei rosu
  • putin otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos spaniol:

Inainte de a prepara pestele la gratar e bine sa tinem acest sos la rece in frigider cca 1 ora. Tocam fin ceapa, zdrobim usturoiul si tocam fin coriandrul (sua patrunjelul). Adaugam ulei de masline de buna calitate si punem sare, piper si putina boia de ardei rosu. Punem putin otet si servim deasupra pestelul facut la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos spaniol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

Alexandra Burz 1

03.05.2014, 08:32

cristeena20 1

03.05.2014, 14:22

Multumesc !!

Rocsi 1

03.05.2014, 19:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu marar