Sos Remoulade cu smantana

de lili in Pt. carne, 25 Aug 2010 | 12798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml smantana,
  • 100 ml ulei,
  • 1 lingurita zeama de lamaie,
  • 1 castravecior murat,
  • 2-3 fire de patrunjel,
  • sare, piper,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Remoulade cu smantana:

Smantana se freca bine cu ulei, sare si piper. Apoi se adauga castraveciorul murat dat pe razatoare si scurs bine sau tocat marunt. se serveste la peste, rasol de vita sau legume fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Remoulade cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco