Sos picant din gogoșari

de Ducesa in Conserve, 4 Oct 2014 | 5782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogoșari
  • 2 kg ardei Kapia
  • 6 ardei iuți
  • o țelină cu tot cu frunze
  • 300 g zahăr
  • 300 ml oțet
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos picant din gogoșari:

Se spală ardeii și gogoșarii după care se curăță de semințe. Împreună cu țelina curățată și ardeii iuți se dau prin mașina de tocat. Ardeii iuți se pun cu tot cu semințe. Legumele împreună cu zahărul, oțetul și condimentele se pun într-o oală și se lasă la fiert câteva clocote. Între timp se sterilizează borcanele în cuptor. Compoziția se toarnă fierbinte în borcane, se leagă cu celofan ori se pun capace.

Sosul poate fi folosit cu succes la fripturi, spaghete ori ca adaos în diferite mâncăruri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant din gogoșari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Ducesa 1

07.10.2014, 19:36

Da, Babi, am mai spus cred cuiva, după ce-i făcută prima oară realizezi că ai nevoie permanent de ea în casă și o faci toamnă de toamnă. javascript:void(0)

Julia_Snow 1

16.10.2014, 12:56

Aoleu, cum de am ratat minunatie de sos?! [emoticonconsternat]
"Suna" biniditat reteta asta, Ducesa!

Ducesa 1

16.10.2014, 15:46

Julie, e magnifică, cum sunt și eu. (emoticon rujându-se)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Adjika sos iute