Sos iute

de ala_oancea in Conserve, 14 Dec 2009 | 7377 vizualizari

 

Reteta Simona

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 kg de ardei iuti
  • 3 kg de rosii
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos iute:

Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se adauga ardeii iuti taiati in bucati. Se lasa la calit cateva minute apoi se adauga rosiile decojite taiate cubulete. Se fierbe bine si se fac piure cu blenderul. Se mai fierbe odata, se adauga usturoiul dat prin presa si apoi se pune in borcane. Super bun ! Si iute :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ama 1

16.12.2009, 19:37

uuu am salvat reteta asta. neaparat fac si eu ca suntem nebuni dupa mancare iute

Sylvia 1

01.02.2010, 11:55

Imi place reteta

ada 1

23.07.2010, 22:12

la orice masa pot sa folosesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu orez pentru iarna reteta de conserva