Sos de usturoi cu smantana gustos si usor de preparat este o alegere clasica si delicioasa pentru a insoti o varietate de feluri de mancare, de la aperitive la preparate principale. Aroma puternica a usturoiului proaspat este imbinata perfect cu cremozitatea si dulceata smantanii, rezultand un sos bogat si plin de gust, care adauga profunzime si savoare oricarei mese.
Versatil si usor de preparat, acest sos poate fi utilizat pentru a insoti cartofii prajiti, legumele la gratar, fripturile sau chiar ca un sos pentru sandvisuri. Indiferent de cum il servesti, sosul de usturoi cu smantana va aduce o nota de rafinament si savoare in fiecare farfurie.
Cu o consistenta catifelata si un gust echilibrat intre aromele intense ale usturoiului si dulceata smantanii, acest sos este garantat sa fie un succes la orice masa.
O bunatate ... neaparat trebuie incercat! L-am servit langa un pastrav la cuptor, yum yum!!
Cum se prepara Sos de usturoi cu smantana gustos si usor de preparat
Am zdrobit usturoiul, l-am amestecat cu sare si ulei pana am obtinut o pasta omogena (procedam ca la maioneza).
Am adaugat sucul de la o jumatate de lamaie, smantana si patrunjelul tocat.
Am amestecat bine si am servit cu pastrav si legume.
Sosul merge de minune si la alte preparate, e tare bun!
Recomandam si pastrav in unt