Sos de usturoi cu rosii coapte

de anca_rm in Pt. carne, 21 Aug 2013 | 15234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • patrunjel verde
  • frunze de busuioc
  • 1 lingura ulei masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu rosii coapte:

Rosiile le punem pe gratar la copt , sau intr-o tava pe aragaz .

Usturoiul il curatam si zdrobim .

Intr-un bol punem usturoiul si il frecam cu putina sare si ulei de masline , rosiile le curatam de coaja si le taiem cubulete mici sau o zdrobim si o adaugam peste usturoi.

Peste taiem verdeata :patrunjel si busuioc.

Servim alaturi de preparate de carne, peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]