Sos de rodie

de Bucataras Diana in Pt. carne, 16 Noi 2016 | 18115 vizualizari

 



Sosul de rodie (eu i-as zice dulceata) se potriveste cu o fripturica, daca este si de rata...te lingi pe degete. Ne-a placut atat de mult acest sos incat am luat mai multe rodii, doar vreo 5 kg :D, sa avem mai mult timp. Avem ce face zilele urmatoare. :)
Aici am gasit o solutie pentru scoaterea rapida a samburilor de rodie: https://www.youtube.com/watch?v=cTTK2fBK244&feature=youtu.be O voi incerca sigur.

 

INGREDIENTE

  • 1 rodie mai mare
  • 1/2 de lamaie
  • 3 linguri de miere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rodie:

Curatam rodia si o stoarcem cu storcătorul. Noi am dat-o prin robot. Fierbem sucul de rodie stors cu 3 linguri de miere si sucul de la o jumatate de lamaie, până când scade aproape la jumătate. Foarte complicat :D si super delicios!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco