Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti

de kamy in Sosuri, 22 Apr 2011 | 8177 vizualizari

 

Acest sos de multi ani nu ne lipseste de pe masa cu bunatatile , de Paste.Merge perfect cu ouale fierte,cu drobul si friptura,pe care noi o mancam rece,ca aperitiv.M-am gandit sa pun reteta ca poate il faceti anul asta,ca timp este.Incercati-o si nu o sa va para rau.

 

INGREDIENTE

  • 1 ling.mustar
  • 1  borcan hrean ras
  • 1/2 cutie Cirio pulpa de rosii
  • ulei
  • zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti:

Se face cu mixerul,o maioneza din lingura de mustar si ulei(vreo 50 ml).Se pune jumatatea din conserva de Cirio pulpa de rosii, peste,se ia blenderul vertical si se face pasta,se adauga hreanul scurs si se paseaza bine(cu blenderul).Se pune o lg.zahar si sare dupa gust.Daca sosul e prea gros mai puteti pune cateva ling.din pulpa de rosii Cirio.

Sa aveti pofta!!!!

 

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti conserva cu pulpa de rosii,puteti pune 2-3 ling.de pasta de rosii Cirio si lungiti sosul pana la consistenta dorita cu bulion si bineanteles sa nu uitati sa puneti zahar dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
St Louis sos de barbeque