Sos bechamel

de cristeena20 in Sosuri, 2 Mai 2014 | 11496 vizualizari

 

Un sos pe care eu de obicei il cumparam data facut , dar dupa ce l-am incercat facut de mine, am renuntat la a mai cumpara.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr margarina
  • 50 gr faina
  • 400-450 ml lapte
  • sare, piper alb, nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos bechamel:

- Intr-o cratita mica punem margarina la incalzit putin si adaugam faina. Amestecam bine pana se omogenizeaza si apoi turnam laptele treptat , amestecand cu un tel pana se ingroasa. Punem sare, putin piper alb si nucsoara rasa.Cand s-a ingrosat ca o budinca este gata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

cristeena20 1

03.05.2014, 14:22

Multumesc!! va spun sincer l-am facut prima data si a iesit perfect. Deci nu mai cumpar de acum incolo gata facut..ca inainte.

Rocsi 1

03.05.2014, 19:36

Un sos foarte bun

laura_n 1

04.05.2014, 14:20

intr-adevar gustos, dar sa il incerci si cu unt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia