Sorbet de capsuni / inghetata de capsuni pe bat

de alldaycooking in Dulciuri, 16 Iun 2013 | 4411 vizualizari

 

Absolut banala ca si mod de preparare, dar foarte apreciata de baietelul meu!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr capsuni
  • 2 linguri miere
  • sucul de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de capsuni / inghetata de capsuni pe bat:

Am curatat capsunile de frunze si codite. Am pus capsunile, mierea si sucul de lamaie in intr-un vas inalt si am pasat fructele cu ajutorul blender-ului stick. Am turnat piure-ul in formele de inghetata, iar ce mi-a ramas intr-un castronel. Am lasat la congelator peste noapte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de capsuni / inghetata de capsuni pe bat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

miki_a 1

28.09.2015, 09:09

La multi ani!!!

miki_a 1

28.09.2016, 08:29

La mulți ani! Aniversare frumoasă!

Rahela Velicu 1

14.12.2018, 19:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sorbet de capsune