Somon umplut cu salata a la ruse

de ianculubita in Peste, 20 Noi 2013 | 5169 vizualizari

 

Nu stiu cum procedati voi,dar eu incep sa-mi fac niste liste de meniuri pentru toate sarbatorile care vin;retete dupa buget,dupa complexitate dupa gust,de aceea va recomand si voua cateva idei,poate va plac si cum in noaptea de Anul Nou nu trebuie sa lipseasca pestele din lista de meniu,am notat acest aperitiv delicios.

 

INGREDIENTE

  • 200g fileuri de somon afumat
  • SALATA
  • 2cartofi
  • 1morcov
  • 3linguri mazare din conserva sau congelata si fiarta
  • 2linguri pastai ddin conserva
  • 1castravete murat
  • sare
  • piper
  • 1lingura mustar
  • 2linguri maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon umplut cu salata a la ruse:

Cartofii,morcovul,curatate spalate,le punem la fiert in apa cu sare pentru 20min;

cu putin timp inainte de a opri focul,adaugam si mazarea cu pastai daca necesita fierbere;

scurgem bine legumele,le taiem cubulete mici,condimentam cu sare,piper,adaugam mustarul,maioneza,castravetele curatat de coaja si de asemenea taiat marunt;

amestecam totul bine apoi pe fiecare fileu de peste punem cate o lingura de salata,rulam,le punem pe platou si le servim cu lamaie

TIPS-URI

1

se poate folosi si alt peste afumat

2

rulourile trebuiesc facute mai mici,mai de sarbatoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon umplut cu salata a la ruse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon în sos de smântânã