Somon la cuptor cu lamaie si busuioc

de Dana_Retetegg in Somon, 6 Dec 2012 | 17453 vizualizari

 

Un mega deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 2 rondele de somon,
  • 1 lamaie,
  • 4 linguri ulei de masline extravirgin,
  • frunze de busuioc,
  • verdeturi de Provence,
  • un praf de ghimbir,
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor cu lamaie si busuioc:

Am spalat bine somonul si l-am asezat intr-o tava unsa cu ulei.  

L-am uns si pe el cu ulei, apoi l-am asezonat cu sare, sucul de la 1/2 lamaie, un praf ghimbir si verdeturi de Provence.  

Am asezat langa somon felii de lamaie si frunze de busuioc.  

Am mai adaugat 1/2 ceasca de apa si am pus somonul la cuptor, la foc mediu, timp de 10 minute.  

Dupa acest interval am intors rondelele de somon pe cealalta parte si am mai lasat inca 10 minute.  

L-am servit cu garnitura de cartofi si morcovi natur si cu sote de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor cu lamaie si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon la tava a la Cryss