Somon la cuptor

de mamaieelena in Somon, 23 Apr 2012 | 9816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g file de somon
  • 1 lamaie
  • cateva fire de marar verde
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • masline verzi
  • ardei iute rosu(un sfert )
  • 50 ml vin alb
  • Garnitura:
  • paste cu sepia
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor:

Pestele spalat si feliat se pune sare, piper zeama de lamaie si un fir de marar peste fiecare felie, punem si uleiul 2 linguri peste tot pestele si vinul. Se da la cuptor pana se rumeneste.

Pastele se pun la fiert in apa clocotita si cu sare se lasa sa fiarba bine dupa care se scurg de surplusul de apa si asa fierbinti punem uleiul de masline(2-3 linguri). Punem pe farfurie pastele si peste ele somonul cu masline verzi si ardei uite rosu.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de capere