Somon cu sparanghel și ciuperci

de Satisfyyourcravings in Somon, 6 Apr 2014 | 5725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de grame somon cu piele
  • 1 legătură sparanghel, tăiat în tije mici
  • 2 lingurițe suc de lămâie
  • 250 grame ciuperci proaspete, feliate
  • unt
  • roșii cherry
  • sare/ piper
  • ulei de măsline
  • 2 lingurițe oțet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sparanghel și ciuperci:

Somonul se sărează și piperează. Se gătește într-o tigaie cu puțin ulei de măsline câte 5 minute pe parte, până devine opac și e gătit complet. 

Sparanghelul se așează pe un tigaie- grătar și se gătește pe toate părțile până devine ușor maroniu. Se toarnă sucul de lămâie și se scutură grătarul astfel încât sparanghelul să fie acoperit de suc. Se scoate pe o farfurie. 

Roșiile se gătesc pe grătar până se înmoaie.

Ciupercile se călesc în puțin unt până se evaporă toată apa. Se sărează, piperează și se adaugă oțetul balsamic. Se păstrează pe foc încă 2-3 minute. 

Se servește somonul împreună cu sparanghelul, ciupercile și roșiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sparanghel și ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de somon afumat cu oua