Mi-au adus copiii din Franta aceste paste,incredibil de frumoase,nici nu mi-am inchipuit ca exista asa ceva!! as fi vrut sa pregatesc o reteta mai deosebita dar in bucuria mea,doar la asa ceva mi-a venit gandul.
Intr-un vas cu 2linguri ulei,se calesc ceapa,usturoiul tocate marunt,morcovul ras fin,se adauga dafinul,semintele de fenicul,dupa 3min.lintea spalata si scursa,3pahare cu apa calda,restul de ulei si se lasa la foc potrivit 40min;dupa ce a fiert lintea si apa a scazut,se scoate dafinul.se adauga carnatii taiati rondele si caliti separat(se prajesc putin carnatii,apoi se taie rondele),se potriveste de gust,apoi se serveste cu paste.
Pastele avand aceasta forma,se fierb in apa cu sare si putin ulei,doar cate una(altfel se rup,e putin migaloasa treaba dar....) si se scoate pe un platou;se procedeaza asa pana se termina.