Snitele umplute la cuptor

de angyb in Porc, 22 Iun 2012 | 4184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de muschi de porc
  • 5 felii prosciutto cotto
  • 5 felii de mozzarella
  • 2 oua
  • 3 linguri de lapte
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele umplute la cuptor:

Feliile de carne se bat bine cu ciocanul de snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Peste feliile de carne se pun feliile de prosciutto si cele de mozzarella si se pliaza.

Ouale de bat bine .Se adauga lapte sare ,piper,boia si 2 linguri de faina alba.

Snitelele umplute de trec prin faina alba,prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.

Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline si se dau la cuptor la foc mediu.

Dupa 10 minute se intorc cu ajutorul unei palete si se mai lasa la cuptor inca 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Mihaela11_jo 1

24.06.2012, 00:18

Delicios

mihaelar63 1

02.08.2012, 16:55

Nu cred ca sunt bune pana nu gust

angyb 1

02.08.2012, 17:51

mihaela vino la mine ca pregatesc si sa vezi ce bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele la cuptor