Pentru garnitura:
Pentru snitele:
Carnea am taiat-o fasii si le-am batut usor cu un ciocan de bucatarie ( mi-au iesit 10 bucati).
Apoi am batut cele 3 oua cu sare si piper intr-un bol, iar faina am pus-o separat in alt vas.
Intr-o tigaie am pus uleiul la incins, apoi fiecare bucata de piept am dat-o mai intai prin faina, apoi prin ou si pe urma le-am pus in tigaie.
Dupa ce s-au prajit pe ambele parti le-am scos pe un servet de bucatarie, pentru a absorbi surplusul de grasime si le-am servit alaturi de o garnitura de piure preparata astfel:
Am curatat cartofii, i-am spalat, i-am taiat in cuburi mai mici si intr-o oala i-am pus la fiert in apa cu o lingura de unt, pentru a iesi mai moi.
Dupa ce au fiert, scurgem apa ramasa si peste cartofi punem untul ramas (adica fara lingura cu care am pus cartofii la fiert) si sarea si mixam cu un blender vertical pentru ai marunti foarte bine, apoi punem laptele si smantana si continuam sa mixam pana la omogenizarea ingredientelor.
Se servesc alaturi de castraveti murati sau in otet, cu salata de varza etc.
Pofta buna!!!