Snitele cu cartofi si sos de ceapa

de patrick_2010 in Pui, 7 Ian 2013 | 6412 vizualizari

 

rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • carne pui sau porc pt snitele
  • cartofi (in functie de portii)
  • ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • otet
  • pesmet
  • faina
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu cartofi si sos de ceapa:

Snitel: carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare si piper si se "bate". Se dau prin faina, apoi prin ou si pesmet.

Cartofii se pun la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert se curata, se taie cuburi, se sareaza si peste se adauga putin ulei in care au fost prajite snitelele pentru un gust mai bun.

Sos de ceapa: se toaca 2 cepe de marime medie, se calesc in 2 linguri de ulei. Cand ceapa e calita se aduga 1 lingura de faina alba, se amesteca bine, apoi peste se toarna 200 ml apa. Se amesteca sa nu se formeze gogoloase, se lasa putin la fiert, se adauga sare dupa gust, 1 ligurita zahar. Dupa ce sosul are o consisteta nici moale nici prea tare se adauga o lingura de otet sau zeama de lamaie, se mai lasa putin la fiert cca 2 minute si e gata de servire.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu cartofi si sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]