Snitel vienez de pui

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2013 | 15623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 3 oua
  • 250 gr pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie fasii .Fiecare bucatica de carne se acopera cu folie alimentara si se bate cu ciocanul pentru snitele.Intr-un castron se bat ouale.Se asezoneaza,se adauga condimentele si se amesteca bine.Pesmetul se pune intr-o farfurie intinsa.Se ia fiecare bucata de piept si se da prin ou apoi bine prin pesmet.Se pregateste astfel toata carnea . Intr-o tigaie cu ulei incins se prajesc snitelele pana devin aurii si se scot pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]