Snitel vienez

de AnyCostescu in Porc, 13 Oct 2012 | 6095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg cotlete de porc fara os
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 200 g pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez:

Bati cotletele cu ciocanul de snitele,dar nu prea tare pt a nu distruge fibrele.

Sarezi si piperezi carnea.

Pe mijlocul fiecarei bucati asezi o felie de cascaval subtire.

Ouale le bati cu putina sare.

Rulezi feliile de carne si le treci prin ouale batute, apoi prin pesmetul amestecat cu faina.

Prajesti imediat snitelele in ulei incins.

Dupa 2-3 minute le dai la foc potrivit ca sa se friga inabusit si sa capete o culoare frumoasa.

Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie si crusta tare.

Servesti snitelul cu garnituri la alergere sau simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc cu parmezan