Snitel milanez

de lilik in Pui, 14 Apr 2011 | 4915 vizualizari

 

Este felul de mancare milanez prin excelenta,cunoscut in toata lumea si preferatul copiilor...de obicei se face din carne de vita dar eu astazi l-am facut din piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui
  • 2 oua
  • pesmet(facut in casa cu paine mai tare,dar nu veche si facut mai mare nu fin ca cel din comert)
  • unt(pt prajit)
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel milanez:

Batem feliile de piept si le presaram putina sare apoi le dam prin oul batut FARA SARE dupa care le dam prin pesmet(si acesta fara sare) pe ambele parti si presam cu mainile ca sa se lipeasca bine de carne.

Snitelele le prajim in unt ,unde am adaugat si foarte putin ulei, prima data la foc mare apoi micsoram flacara si miscam snitelul in tigaie ca sa nu se lipeasca intorcandu-l o singura data.

Cand este gata il scoatem pe un prosop de hartie pt a abssorbi grasimea in exces,dupa care presaram sare si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel milanez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la tigaie