Snitel de pui vienez

de Bya Ralu in Pui, 19 Ian 2013 | 5295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • faina
  • pesmet
  • 1 ou
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui vienez:

Pieptul de pui nu se taie bucatatele mici,se lasa bucata mai mare,se pune intr-o folie si se bate cu batatorul de snitele.Se asezoneaza cu sare si piper,se da prin faina,prin oul batut bine si prin pesmet.Intr-o tigaie wok punem cateva linguri de ulei si prajim pe ambele parti la foc mic.La fiecare bucata se adauga ulei.Se scot pe o farfurie,pe o hartie ca sa absoarba surplusul de grasime.Se poate servi cu garnitura de cartofi fierti,cartofi prajiti,salata orientala..etc...

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cuscus si sos de rosii