Snitel de porc in crusta de cartofi

de mihaelar63 in Porc, 25 Ian 2016 | 11010 vizualizari

 

M-am oprit la acest snitel in ideea ca am impuscat doi iepuri dintr-un foc: si carnita, si garnitura :D

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne porc [ aprox. 80 gr / bucata ]
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval razuit
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • frunze salvie
  • ulei
  • legume
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc in crusta de cartofi:

  1. Carnea  deporc se bate cu batatorul de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si salvie maruntita .
  2. Cartofii se curata si se razuiesc pe razatoarea cu ochiuri mari. Se scurg de surplusul de lichid si se amesteca cu sare  piper, oua si 1 lingura faina.
  3. Se dau bucatile de carne prin faina si se scutura de surplus.
  4. Se aplatizeaza in palma compozitia cu cartofi, se pune felia de carne deasupra si cu cealalta mana se pune din nou compozitie cu cartofi .
  5. Se preseaza bine si se pune pe o tava captusita cu folie de copt .
  6. Eu am dorit ca snitelele sa aiba o crusta mai crocanta si am presarat pesmet pe deasupra .
  7. Se stropesc usor cu ulei si se dau la cuptorul incalzit cam 30 minute pana devin rumene .
  8.  Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor.
  9.  Serviti snitelul in crusta de cartofi insotit de legume sau de salata preferata .
  10.   Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

mihaelar63 1

13.02.2016, 17:45

Buna intrebare Anutz . Cascavalul se pune in amestecul de cartofi razuiti, oua , sare ,piper, faina si salvie . In modul de preparare se pare ca am omis , in imagini se vede

aia 1

07.03.2016, 18:17

"Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor" si in special in functie de temperatura...Ca sa fie gata in 30 de minute la ce temperatura le-ati pus ca ale mele stau de o ora la 150 si degeaba...

mihaelar63 1

07.03.2016, 20:19

Am un aragaz foarte vechi . Coacerea nu mai merge decat pe temperatura maxima 250 grade . 150 imi pare destul de putin . Eu zic ca in jur de 220 ar fi bine . Dupa ce-mi voi cumpara un cuptor performant voi fi mai exacta . ,, Aia'' sper ca-ti va fi pe plac ce ai preparat . Va doresc pofta buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu afumatura, reteta traditionala pentru o masa delicioasa in familie