Snitel de pangasius

de jolygina in Pangasius, 1 Oct 2010 | 12175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pangasius file
  • 4 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  • piper
  • cartofi brocoli
  • conopida
  • morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pangasius:

se spala fileul de pangasius se da pe o parte cu sare ,pe cealata parte cu piper dupa  care il dam prin faina ,prin oul batut inainte (ca la omlete)dupa care il dam prin pesmet

procedam cu fiecare bucata de pangasius la fel ,dupa ce le-am dat pe toate prin pesmet ne apucam sa le prajim in ulei incins

legumele: se curata cartofi ,morcovul ,conopida si brocoli se desparte in buchetele si se fierb in apa cu sare

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Laly 1

01.10.2010, 22:00

Cam tarziu dar am ajuns si eu

nadina73 1

02.10.2010, 02:09

super vreau si eu 5f

jolygina 1

02.10.2010, 10:30

mai fac fetelor asa ca va invit la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Filete de pangasius cu nuca de cocos