Snitel de curcan cu pesto si mustar

de mihaelar63 in Curcan, 28 Ian 2019 | 4511 vizualizari

 

  Am avut la masa ,, copilasi "' care nu doresc decat carnita slaba si preparata fiarta sau coapta . Eu zic ca m-am descurcat onorabil cu aceste snitele din piept de curcan . Reteta s-a conturat pe masura prepararii :D

 

INGREDIENTE

  • 750 gr piept curcan -12 felii
  • 2 linguri pesto cu busuioc -la borcan
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 lingura oregano verde tocat
  • 1 lingura seminte susan
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru pulverizat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu pesto si mustar:

  1. Pieptul de curcan se feliaza si se bate cu batatorul de snitele .
  2. Bucatile de carne se bat cu atentie sa nu se rupa .
  3. Se face un amestec din pesto , mustar , ulei , sare , piper si oregano verde tocat .
  4. Cu acest amestec se ung feliile de carne .
  5. Bateti ouale spuma cu putina sare intr-o farfurie adanca .
  6. Pregatiti in farfurii adanci sau castroane , faina alba si pesmetul .
  7. In pesmet se amesteca si semintele  de susan .
  8. Se trec feliile de curcan prin faina alba , ou , pesmet si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
  9. Se pulverizeaza pe deasupra putin ulei si se da tava la cuptor timp de 20 minute la 205 grade Celsius . Eu am setat  cuptorul pe programul coacere 3D .
  10. Snitelele sunt gata cand incep sa se rumeneasca .
  11. Serviti snitelele de curcan cu pesto si mustar , insotite de garnitura si salata preferata .

TIPS-URI

1

Bucatile de carne se bat cu atentie sa nu se rupa .

2

La curcan puteti servi un vin alb . Noi am gasit , uitata , o butelie de Tamaioasa romaneasca din 2007 .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu pesto si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu crusta crocanta