Snitel crocant

de mihaelar63 in Porc, 6 Noi 2014 | 6877 vizualizari

 

Toata lumea stie sa prepare snitel . dar eu cateodata mai fac din viteza ,, miscari in plus '' :d . Am vrut in graba sa prepar snitel in crusta de pesmet , asa ii plac fiului meu . Din cauza vitezei am pus in bol faina de malai . Decat sa remediez gresala am preferat sa pun cantitate egala de pesmet langa . Au iesit niste snitele cu o crusta crocanta extra . De aici inainte doar asa le voi prepara .

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne de porc ,
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 1/2 cana faina alba
  • 1 cana pesmet si faina de malai in cantitati egale
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel crocant:

Carnea de porc feliata se bate bine , se sareaza si se pipareaza .

Bateti spuma ouale adugand sare si putin lapte .

Intr-un bol incapator puneti faina alba si intr-altul pesmet omogenizat cu faina de malai .

Impanati snitelele dandu-le prin  faina alba , ou batut si amestecul de pesmet cu malai .

Prajiti snitelele pe ambele parti in ulei incins .

Scoateti snitelele pe hartie absorbanta .

Serviti snitelele cu garnitura sau salata preferata .Noi am servit cu http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-telina-cu-ardei-si-ridichi-66208.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai - Reteta gustoasa de snitel crocant