Toata lumea stie sa prepare snitel . dar eu cateodata mai fac din viteza ,, miscari in plus '' :d . Am vrut in graba sa prepar snitel in crusta de pesmet , asa ii plac fiului meu . Din cauza vitezei am pus in bol faina de malai . Decat sa remediez gresala am preferat sa pun cantitate egala de pesmet langa . Au iesit niste snitele cu o crusta crocanta extra . De aici inainte doar asa le voi prepara .
Carnea de porc feliata se bate bine , se sareaza si se pipareaza .
Bateti spuma ouale adugand sare si putin lapte .
Intr-un bol incapator puneti faina alba si intr-altul pesmet omogenizat cu faina de malai .
Impanati snitelele dandu-le prin faina alba , ou batut si amestecul de pesmet cu malai .
Prajiti snitelele pe ambele parti in ulei incins .
Scoateti snitelele pe hartie absorbanta .
Serviti snitelele cu garnitura sau salata preferata .Noi am servit cu http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-telina-cu-ardei-si-ridichi-66208.html