Inauntru un strat cremos si pufos de branzeturi, dar si un amestec delicios de ciuperci champignion.Pe dinafara, amprenta atragatoare si imbietoare a unei ciuperci.
Sandivisurile astea crocante sunt o idee minunata ce poate insufleti aperitive robuste sau, bufeuri bogate.Nu va rezumati doar la cele enumerate de mine, caci le puteti savura ca gustare la orice ora si cu orice ocazie.Noi ne-am bucurat de ele la un picnic tomnatec:)
Verdict:sunt grozave ...de testat, le-am testat eu:)
Enjoy!
1.Din toate ciupercile le alegem pe cele mai mari si mai frumoase.Feliem pe lung 25 de feliute foarte subtiri cu tot cu piciorus.Restul le tocam marunt.
2.Intr-o tigaie punem la calit in putin ulei de masline feliile de ciuperci.Le rumenim frumos pe ambele parti, dupa care le scoatem si le punem pe un servet de bucatarie.
3.In aceeasi tigaie punem la prajit prazul taiat rondele fine.Adaugam apoi usturoiul tocat marunt, ciupercile tocate, o piscatura de maghiran si la fel de mult cimbru.Lasam la calit cam 10 minute si condimentam dupa gust cu sare si piper Cine doreste sa aiba in snack si verdeata acum este momentul si o poate adauga.Amestecam usor si cand legumele sunt rumene luam tigaia de pe foc.
4.Intindem pe masa toate feliile de paine cuplate doua cate doua, ca sa formam sandvisuri.
5.Pe o felie de paine a unui sandvis intindem Ceva Fin Cremos Delaco si Ceva Fin Pufos Delaco.
6.Pe cealalta felie intindem putin unt, apoi putin sos Napoletan (sau ketchup) si deasupra punem umplutura de ciuperci.
7.Asezam cate 2 felii de Miez de lapte Natur Delaco.
8.Cand am terminat de uns si asezate toate ingredientele, radem peste toate feliile de paine cascaval desenvis Delaco.
9.Impreunam feliile doua cate doua, apoi le taiem in doua pe latime.Pe fiecare bucata rezultata asezam cate 3 bucatele de felii de ciuperci rumenite.
10.Punem snack-urile gata formate intr-un sandvis maker si le lasam pana se rumenesc si se fac aurii.
11.Servim gustarile de toamna calde, sau reci,fiecare cum doreste:)
Pofta mare s-aveti!