Sirop de capsuni

de delia64 in Sirop / Compot, 18 Iun 2013 | 31155 vizualizari

 

Fac acest sirop in fiecare an , ai mei prefera un sirop cu apa mineala decat sucurile din comert .

 

INGREDIENTE

  • 20 kg. de capsuni bine coapte
  • 10 kg. zahar
  • zeama de la 4 lamai
Portii: 18
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Se spala capsunele , se curata de codite si se  amesteca cu 10 kg zahar .

Se lasa pana a doua zi sa-si lase zeama amestecandu-se din cand in cand.

Se strecoara si se  pune la fiert  pana cand dispare spuma  .

Se toarna in sticle sterilizate , se pune capacul si se da la dunst uscat pana a doua zi .

Se aseaza in camara .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

fructele trebuie sa fie bine coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni