Sirop de capsuni

de gaby_gabytza in Bauturi, 19 Iul 2012 | 4424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg capsuni
  • 1 kg zahar
  • 1 l alcool
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Spalam capsunile si le curatam de codite.Punem zaharul deasupra capsunelor curatate si le lasam la soare pana cand capsunile lasa sirop.Luam siropul de la capsuni si il punem in sticla,peste siropul pus in sticle adaugam alcool,depinde de fiecare cat de insiropat  ii place,eu l-am combinat cu un 1 l de alcool.

Amestecam bine  dupa care inchidem bine capacul.

Dam sticla intr-un loc mai intunecat si mai racoros timp de 4 saptamani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

iry-gabriela 1

19.07.2012, 22:46

pai daca ii pun alcool nu mai este sirop ci capsunata....mmmm,tot imi place

Rocsi 1

19.07.2012, 23:43

bun bun

andreea_angelo 1

25.11.2012, 14:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mango lassi