Sirop de capsuni

de mimmi in Sirop / Compot, 18 Iun 2012 | 14228 vizualizari

 

Daca nu ati facut inca sirop de capsuni,acum este momentul cat inca se mai gasesc in gradini si piete.
Reteta o am de la o vecina,care m-a asigurat ca sta siropul peste iarna chiar daca este nefiert.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2 sticle avem nevoie de :
  • 1,300 g capsuni ,
  • 1 kg zahar,
  • sucul de la ½ lamaie,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Intr-un bol(cratita) punem capsunii,peste care adaugam zaharul si sucul de lamaie. Ii lasam deoparte 2-3 zile pana se topeste de tot zaharul,timp in care amestecam din cand in cand. Cand s-a topit zaharul turnam siropul in sticle sterilizate. Pastam siropul intr-un loc racoros. Din capsunii ce va raman puteti face un gem de capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

laura_n 1

18.06.2012, 17:53

ce bunatate si in plus este si natural

mamaieelena 1

18.06.2012, 18:40

interesant

mena29 1

23.06.2012, 00:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni cu menta