"Shankalish" - Aperitiv picant cu telemea de oaie

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2010 | 5829 vizualizari

 

"Shankalish"( Şankaliş ) este un aperitiv prezent la toate restaurantele cu profil arab.

 

INGREDIENTE

  • 150 gm telemea de oaie
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1/2 ardei verde mic
  • 1 rosie mica
  • 1 lingurita oregano verde( sau uscat)
  • 1/2 lingurita seminte de susan
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 ardei rosii iuti
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Shankalish" - Aperitiv picant cu telemea de oaie:

Telemeaua se pune intr-un bol si se sfarama cu o furculita.
Se taie marunt ardeiul verde,ardeii iuti, rosia si ceapa verde.
Se adauga in bol impreuna cu condimentele si se amesteca bine.
Se orneaza dupa gust.
Pofta buna!
Shankalish este un aperitiv nelipsit de la mesele si bufeturile din restaurantele arabe.
Este foarte aromat si aspectuos.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Shankalish" - Aperitiv picant cu telemea de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana_Retetegg 1

06.12.2010, 11:53

MotanLaOale 1

06.12.2010, 13:06

buna telemeaua de oaie

Mihaela11_jo 1

06.12.2010, 19:10

Multumesc; aici telemeaua de oaie se pastreaza feliata in dreptunghiuri de cca 4/6 cm, se fierbe si se pune in borcane cu saramura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati si cascaval