Sfecla rosie in otet

de Ina in Conserve, 5 Dec 2013 | 36854 vizualizari

COMENTARII (24)

diaconta 1

05.12.2013, 22:12

Hmmmmmmmm,stii ca-mi place,nu?

laura_n 1

05.12.2013, 22:13

ma-sa! imi place la nebunie eu beau si zeama de la ea salivez numai cand ma gandesc )

Ina 1

05.12.2013, 22:13

prima data cand am facut fara sa fierb sfecla si fara sterilizare. A iesit foooarte buna!

Ina 1

05.12.2013, 22:13

Laura )

Ina 1

05.12.2013, 22:14

Am aflat, Dia!

Valclaudia 1

05.12.2013, 22:14

ce-mi lasa gura apa uitandu-ma la poze....!

Constelatialeu 1

05.12.2013, 22:17

Bunaciune !

Ligia Bxl 1

05.12.2013, 22:19

asta e ptr mine nu?

Merisor 1

05.12.2013, 22:19

Ce culoare frumoasa are!

Ina 1

05.12.2013, 22:23

Pentru toata lumea

MotanLaOale 1

05.12.2013, 22:24

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 22:33

foarte buna sfecla

Corinuta 1

05.12.2013, 23:03

RuxyRux 1

05.12.2013, 23:07

Un vis! Inisor...si la mine un borcanel...de pofta

Anett 1

06.12.2013, 00:11

hmmm suuuper!

Bya Ralu 1

06.12.2013, 00:55

Super o sa fac si eu!imi place mult sfecla

loredanaaa 1

06.12.2013, 01:11

rena 1

06.12.2013, 01:20

marcela1979 1

06.12.2013, 06:05

super buna reteta

deyutzky 1

06.12.2013, 07:01

Aurelia 07_07 1

06.12.2013, 07:09

Foarte sanatoasa

_Alina_ 1

06.12.2013, 10:34

Arata extraordinar! Renunt la orice dulce ciocolatos pentru asa ceva.

Rocsi 1

06.12.2013, 11:50

Cred ca e super faina

babi5 1

06.12.2013, 13:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sfecla rosie in otet