Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco

de babi5 in Sandvisuri, 23 Oct 2013 | 2473 vizualizari

 

Fara prea multa introducere ....ce ,mai la deal la vale sunt buneeeeeee

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine graham prajite
  • castravete
  • ardei
  • 50 gr Ceva Fin de la Delaco cu verdeata
  • 20 gr mozzarella Delaco
  • 2 oua
  • frunza de praz
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco:

Prima data am pus ouale la fiert, apoi am prajit feliile de paine. Dupa ce am fiert ouale le-am pus pentru 5 minute in apa rece, apoi le-am curatat. Am uns feliile de paine cu Ceva Fin de la Delaco, apoi am taiat castravetele in rondele si am ornat sendvisul. Am taiat ouale pe din doua si le-am asezat pe feliile de paine, cite doua jumatati, am taiat fasiute si mozzarella si le-am asezat  intre cele doua jumatati de ou. Am ornat cu bucatele de ardei si fasiute de frunza de praz.

Sendvisul bun este gata pentru a  fi servit. Pofta buna.

TIPS-URI

1

Langa sendvisul bun si cat se poate de bio putem servi o cana de lapte cald, la fel de bine si o cana de ceai sau cafea

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvisul bun cu Ceva Fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri Forestiere