Daca tot s-au intors bucatarasii de la Sibiu si mai nimeni nu le ofera nimic de papica, eu m-am gandit sa ii indulcesc asa de bun venit.Asa ca dragii mei poftiti cu incredere la un fursec umplut si cine doreste si o cafea ii pregatesc.
Mixam spuma galbenusurile impreuna cu zaharul. Adaugam untura de la temperatura camerei si batem cu mixerul in continuare. Incorporam smantana, praful de copt, coaja rasa de lamaie si vanilia. La urma punem faina in ploaie, iar cand aluatul devine mai tare il framantam cu mana.
Il asezam intr-o folie si il dam 20 de minute la frigider.
Ungem o tava cu unt si punem hartie de copt. Rupem cate o bucatica de aluat, formam intre maini o biluta, apoi o aplatizam sa obtinem un rotund. Pe o margine punem crema de ciocolata cu ajutorul unei lingurite , iar cu cealalta jumatate acoperim crema. Asa procedam pana terminam tot aluatul.
Dam tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita. Le lasam in cuptor pana se rumenesc putin. Cand sunt gata le scoatem si le lasam sa se racoreasca.
Reci le asezam intr-o cutie ce se inchide ermetic si le lasam pana a 2 a zi cand se vor fragezi. Le pudram cu zahar si servim!